Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Onze projecten

Enkele van onze onderhanden projecten

 

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Dit ontwerp ziet op de bouw van een kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek. Wij verwachten dit te kunnen openen in de tweede helft van 2025. We voorzien 16 ruime senioren zorgwoningen en 4 zeer ruime appartementen op de bovenste verdieping. Uiteraard voorzien we een dagbesteding.

 

 

Kleinschalig seniorenzorgcentrum in Montfort

Dit is een van de eerste visuals van een kleinschalig senioren zorgcentrum in Montfort. De opening is gepland in het eerste halfjaar van 2025. We voorzien 16 ruime senioren zorgwoningen inclusief een dagbesteding.

 

 

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Wessem

Een van de eerste visuals van kleinschalig senioren zorgcentrum in Wessem. De opening is hier voorzien begin 2025. We voorzien 16 ruime senioren zorgwoningen inclusief een dagbesteding.

 

 

Levensloop bestendige appartementen in Urmond

Een onderhanden project in Urmond. Het ontwerp zal overigens in een andere vorm doorgaan. Een prima locatie met een verpauperde opstal. We voorzien veel groen in dit project aan te brengen zodat de kwaliteit van wonen hoog zal zijn. Doel is de realisatie van een aantal levensloop bestendige appartementen.

 

 

Seniorenhof in Zuid Limburg

We proberen in een kerkdorp van een gemeente in Zuid Limburg een seniorenhof te realiseren. Het hofje in het midden is autovrij. Het aantal woningen bedraagt 22.

 

 

6 levensloopbestendige woningen in Zuid Limburg

In een kerkdorp in Zuid Limburg realiseren wij 6 levensloopbestendige woningen. We verwachten deze te kunnen opleveren eind 2024/begin 2025.

 

 

Roterweg Echt

 

 

Sartonlaan Sittard