Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Onze referenties

Deze tevreden klanten gingen uw voor!

Kelleners Bouw heeft afgelopen jaar de verbouwing van de gehele benedenverdieping van onze woning verzorgd inclusief een aanbouw. Zij waren gedurende het gehele traject een betrouwbare partner waarbij zij binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd een heel mooi eindresultaat hebben neergezet. Bij een eventuele toekomstige verbouwing zal ik deze mannen zeker weer inschakelen.

Paco Weerts

Nadat we in de problemen zaten en in de knoei kwamen met onze verbouwing door het niet nakomen van de afspraken door een andere aannemer, kreeg ik via mijn collega de tip voor Lucien en Reinier Kelleners.
In 1 woord, fantastisch. Valt mee te praten en komen de afspraken na ! Chapeau !

Law Riedel

Afgelopen maart en april 2020 hebben Lucien en Reinier Kelleners de verbouwing van onze hele benedenverdieping georganiseerd en uitgevoerd. Muur tussen keuken en woonkamer afgebroken met ijzeren balk erin ivm steunmuur, nieuwe granieten vloer gelegd in hele benedenverdieping, elektriciteit aangelegd, nieuw toilet gerealiseerd, muren en plafonds gestukadoord en geschilderd. Alles was strak georganiseerd en uitgevoerd. Ze hebben uitstekende vakmensen in dienst of gecontracteerd die het werk vakkundig hebben opgeleverd. Alles precies in de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen hen aan. Ze zijn alleen af en toe moeilijk telefonisch bereikbaar i.v.m. drukte. Maar Reinier belt altijd terug.

Lisette Carovigno

Fijne, vakkundige mensen om mee samen te werken. Transparant, gewoon, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Cyrille Niël

In 2014 Heeft Kelleners Bouw bij mij thuis de gehele verbouwing georganiseerd.Er werd vanaf concept meegedacht en ik werd als klant vrijwel geheel ontzorgt. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg (likje verf hier en daar) werd perfect opgepakt.

Maikel Schroën

We had major reconstruction of the house within short timelines. Reinier and Lucien successfully completed the job. I appreciate professional attitude, advice and thorough planning of reconstruction. Despite constantly changing requests from our side Reinier was able to deliver excellent quality work and met our expectations. We plan some more renovation projects in our house and building extension. Already discussed with Reinier and plan to hire Kelleners Bouw again.

Rishat Gazizov

Zeer betrouwbaar, vriendelijk, professioneel en meedenkend personeel. Kennis op alle gebieden van bouw. Bij ons hebben ze de bestrating en de complete renovatie van het achterhuis gedaan. Erg tevreden met het eindresultaat en zeker een aanrader!

Luc Janssen

Vorig jaar heeft Kelleners Bouw de steunpilaren van het dak bij de paardenstal vervangen. Ook werd er een nieuwe meterkast geplaatst ter voorbereiding op krachtstroom, , de oude meterkast werd voorzien van nieuwe technologie en de elektriciteitskabels werden nieuw aangelegd of ter vervanging vernieuwd . Dit alles werd op een zeer professionele manier gedaan. Afspraken werden goed nagekomen, er werd duidelijk gecommuniceerd over de aanpak en de afwerking was ook perfect. Ook over de nazorg niks dan complimenten! Kortom, top bedrijf in Echt!

Fam. Kelleners heeft bij ons meerdere bouwkundige werkzaamheden verricht van A tot Z. 2 muren gestut, 2 steunbalken geplaatst en ontzettend mooi weggewerkt in het plafond. Ook hebben ze een deur dichtgemetseld. Ze zijn professioneel, vakkundig en houden zich aan hun afspraken.

Willemijn de Kleijn

Bij Kelleners Bouw ervaar je in alle opzichten een jeugdig elan. Een groep gedreven jonge ondernemers voor wie de klant centraal staat. Open voor overleg zowel voor, tijdens alsook na oplevering. Er is een duidelijke kostenraming zonder overschrijding.

Willem Jan Gerver

Ruime ervaring en goede service!

Thijs Offermans

Ben jij al overtuigd?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij handelen discreet en snel.

Bel of mail vrijblijvend